Kinderfeestjes

Samenstelling
Styx Outdoor biedt op maat gemaakt kinderfeestjes door een samenstelling te maken van het activiteitenaanbod.

Daarnaast kunnen we diverse (bos)spellen aanbieden. Zoals bijvoorbeeld:

Levend Cluedo
Levend Cluedo is een spel dat gebaseerd is op het bordspel “cluedo”. Er is een moord gepleegd, en iedere groep heeft enkele aanwijzingen. Met een GPS wordt je op pad gestuurd om achter het raadsel van de dader te komen. Door aanwijzingen die je onderweg tegen komt, kun je erachter komen wie de moord heeft gepleegd, wat het moordwapen was en waar de moord heeft plaatsgevonden. 

Levend Stratego
Het is jagen op anderen, de vlag verdedigen, sluipen en tactisch denken en samenwerken. Het is een ren-spel, maar ook kun je je verstoppen om in een hinderlaag anderen op te wachten. Het ene ogenblik kan je je machtig voelen, het andere moment juist heel zwak. Maar het is juist een spel van tactiek. Je bent nooit oppermachtig, en juist de zwaksten vormen het grootste gevaar voor de sterksten. En ben je gepakt, dan ga je gewoon een ander kaartje halen om in een andere rol het spel verder te spelen.

Vossenjacht
Een Vossenjacht is een speurtocht maar in plaats van op zoek te gaan naar posten moeten de kinderen op zoek naar vossen, dit zijn leiding die zijn verkleed in nogal opvallende kleding die bijv. een bepaald beroep moeten voorstellen.