Outdoor Activiteiten

Boogschieten
Waan je Robin Hood in een spannende competitie. Na een korte instructie van de instructeur gaat u aan de slag met onze professionele handbogen. Wie raakt het eerst de roos?

De hoogte inkratklimmen
De jacobs ladder is een steeds moeilijker wordende ladder tot 13 meter hoog.
Je klimt met z’n 4-en tegelijk op de ladder en probeert met elkaar de top te bereiken.
De pamperpaal is een plateau van 50 X 50 cm op 15 meter hoogte waar je met z’n 4-en een opdracht krijgt. Superspannend!
Bij het kratklimmen probeer je met je team een zo hoog mogelijke toren van kratten te creëren, maar dit terwijl je er zelf bovenop staat!
Op de leap of faith sta je met z’n 2-en op een plateau op 12 meter hoogte en probeer je samen naar een trapeze te springen. Deze trapeze hangt echter 3 meter verder in het luchtledige!
Bij de touwbrug gaat u in twee teams zelf met een aantal touwen een touwbrug maken. Let wel, dit gebeurt allemaal op 12 meter hoogte!

Dit zijn spannende activiteiten waar iedereen met een normale fysieke gesteldheid zonder problemen aan kan deelnemen. Deze activiteiten zijn de leukste manier om de teamspirit te versterken!

Op het water
Op sommige locaties is het mogelijk om te vlotvaren. Na een korte instructie, construeren de deelnemers hun eigen vlot om daarmee een opdracht op het water te voltooien. Dit staat garant voor een boel gespetter en plezier!

Mountainbiken
We hebben verschillende mooie, uitdagende en minder uitdagende routes in en om Nijmegen uitgezet. Zo komt u in een korte tijd op een actieve manier de mooiste plekjes tegen.

GPS tochten
Gewapend met een GPS ga je de mooie bosrijke omgeving van Nijmegen ontdekken. De pijl is satelliet gestuurd en wijst je precies in de goede richting. Let wel, niet alle paden zijn al gebaand!

Sport & Spel
Samen met uw groepje neemt u deel aan diverse groepsactiviteiten. Deze activiteiten zijn laagdrempelig van aard, iedereen kan hieraan meedoen. Deze activiteiten zijn ideaal om op een ludieke wijze de dag door te brengen met uw personeel, vrienden of familie.
Met andere woorden, we verzorgen een dag waarin plezier en actief zijn voorop staan, terwijl het een positieve werking heeft op de (werk)sfeer binnen de groep.

Teambuilding

Doordat deze activiteiten zijn gebaseerd op een samenwerkingsverband zijn ze bij uitstek geschikt om de samenwerking binnen een team of een afdeling te versterken. Het is mogelijk om een teambuilding te integreren in uw programma. Dit houdt in dat we op recreatief niveau aan het werk gaan met de samenwerking, communicatie, feedback en leiderschapskwaliteiten van de deelnemers.
Dit realiseren we door na elke activiteit een korte evaluatie te houden waaruit blijkt wat eventuele verbeterpunten kunnen zijn met betrekking tot bovenstaande aspecten.